Idag.

Kom hem från stallet typ.. nyss. Har varit där sen tolv. Linda tog kort på alla grejer vi har att sälja så nu sitter jag och väntar på att hon ska äta klart så hon kan skicka korten till mig. heh. Fattar inte vad det är som tar sån tid i stallet? Åkte dit vid tolv och kom hem klockan 6. Mockar två boxar, gör mat till tre och sen kör jag Stella och ibland Hedvig. Ändå går hela dagen!? Jaja. Kul har jag i alla fall. Glömmer att tänka på allt bajs som jag inte ska tänka på. Det är ju bra.
 
Dressyrkörde Stella idag. Hon var fin som vanligt. La ut bommar som ett hörn och travade igenom för att öva samling. Asfin var hon. Klev utanför en gång med det var mitt fel. Sen har vi ju inga koner ännu så ställde ut hinderstöd som portar och gjorde lite sidoförflyttningövningar. Hon var duktig och verkade tycka det var kul att träna idag. Var ju bra. Linda körde lite också. Det går så bra så jag tycker hon borde vara med och tävla Hedvig själv den 14:e mars. Bara försöka övertala henne. haha. 
 
Så tömkördes Hedvig också. Hon var mkt finare sist än hon var nu men jag tror ponnyn har ont i munnen. Ju mer jag tänker på hur hon reagerar ju mer logiskt verkar det att det är munnen som är problemet. Stackarn. Så nu medan jag väntar på bilder ska jag kolla runt efter hästtandläkare. Kul va?! Stellas mun måste också kollas av någon som kan. Tror hon också har problem där eftersom hon dreglar som en tönt och rycker med huvudet och så. Sen sa ju faktiskt veterinärn att hon hade en grop i en tand så är ganska säker på att hon också har munproblem. Att hon biter sig fast så i höger tror jag också har att göra med munnen. Skulle vara så skönt att få bort det där! 
 
Bilder från träningen med Stella kommer nog upp lite senare eftersom Linda var snäll och fotade!

"jahaja. det var fint"

Mådde piss igårkväll. Piss i morse. Så kunde inte göra något med Stella. Åkte hem och sov några timmar och sen till nynäs med mamma. Innehållsrik dag som vanligt. Men efter att ha brytit ihop 349823 gånger på mindre än ett dygn så orkar man inte så mkt annat faktiskt. Men jaja. Inte så kul för er att läsa kanske. Men jag har faktiskt inget roligare att skriva om idag så ni får helt enkelt stå ut.

Vi har fått in över 30 produkter till HSH (Horse Secondhand) nu! Mamma hade en del och imorgon ska jag och Linda fota alla grejer för att lägga ut dom på hemsidan. Så jag tycker faktiskt att ni kan kika in där imorgon eftermiddag för att se om något faller er i smaken. Jag vill verkligen att det här ska funka.

Känns som det var år sen jag träffade Stella. hah. Men det är bara för jag inte motionerade henne idag. Saknar henne nu. Blir dressyträning imorgon. Och smörja sele. Har kört med den i spöregn tre dagar i rad nu utan att smörja. Intressant va?! Oerhört innehållsrik blogg. Men somsagt. Jag har inte så mycket att skriva om idag, men jag är på blogghumör. Jaja. Se videon. HAHAHAHA. Jag dör varje gång.