; mårran har talat.

Mamma tog stallet själv i morse eftersom jag ska vara där hela dagen. Ändå vaknar jag 7. Kul. Så nu har jag suttit och inte haft ngt att göra i några timmar istället. Men skönt att chilla lite på morgonen för en gångs skull också!
Ska rida ut en sväng på Stella idag bara. Vill inte att hon står dagen innan, hon blir asstel då. Inte kul på en dressyrtävling? Hon har gått jättefint både igår och i förrgår! När man värmt upp henne ordentligt går hon verkligen..... fint. Älskade Stella. <3 Flera stycken som sagt att vi har vinstchans imorrn i dressyren. Känns ju lagom pressat. haha. Men det är ju kul att få höra iaf!
Ska snart iväg till stallet och börja pyssla runt. Linda kommer senare också och hjälper till. Ganska skönt faktiskt. Eftersom det är en del att göra. Fixa allt, packa, göra iordning transporten.... Orka så mkt smågrejer för en liten tävling?! Men det är ju kul iaf.
Fick en present av mamma i veckan. Ett vinrött fleecetäcke till Stella som hon ska ha när vi åker. En försenad födelsedagspresent sa hon. haha. fett snällt.

; blandat.

I helgen ska jag och Stellis på träning på berga för Ewa igen! Pepp på det! Blir nog spännande. Och pappa har lovat att betala tandläkare till Stella. TACK. Här ar jag gått och funderat på i ett år snart hur jag ska ha råd. Så kommer pappa i helgen när jag och en vän satt och pratade tandläkare att det bara var att beställa tid för hästen så står han för kostnader. Pappa. <3 hahaha. Han har gjort så extremt mycket för mig och hästen nu på senare tid. Det uppskattas verkligen till max.  
 
Och snart är det tävling igen också! :D Linda som ska vara groom då. Känner jag oss rätt och jag inte är helt insmord i nervositet så lär det bli en del flum. hahaha. Men det är kul! Hon ska börja rida Stella en gång i veckan nu också. På söndagar, vilket är asbra för min del, eftersom jag kommer åka till basunen två timmar tidigare från och med nästa gång. (: Uppskattar verkligen Linda. Jag veeet att jag är sämst på att visa folk uppskattning och att jag bryr mig om dom, men jag försöker, som jag nämnt förut. hah. Även om det inte märks alla gånger så gör jag det. Självklart uppskattar jag mina andra vänner också. Ni betyer mer än ni anar alihopa. :D 
 
Meeeen hinner inte skriva mer nu. Ska göra mig iordning för jobbet och springa till tåget. Ha en välsignad annandag påsk <3


; vår!

Det är inte så ofta jag uppdaterar här nu för tiden, nej. Men jag har inte riktigt tiden för det.
Mamma och jag red ut i solen idag. Det var mys. Jag red barbacka. Gör det hela tiden nu nästan när jag rider. I alla fall när jag och mamma rider samtidigt, eftersom jag brukar använda Norpans sadel till Stella. Stellas är så hård och konstig. Tror inte den ligger så bra på henne heller. 
 
Har insläppet idag också, så vi kommer behva åka till stallet igen. Åkte ut tidigare för att vara med Linda när Hedvig åkte. Känns väldigt tomt i stallet nu. Jag började nästan gråta och var skakig aslänge efter att hon åkt. Konstigt. Eftersom det inte ens var min häst. haha. Norpan stod och gnäggade efter Hedvig sen när mamma tog in henne. Hon trodde ju såklart att hon var i stallet eller något. Stackarn. 
 
Jag har typ ingen fantasi alls när det gäller att uppdatera här för tillfället så jag tror nog allt att ni får nöja er med det här.