; MY GOD IS MIGHTY TO SAVE!

Jamen hej igen. Var ett tag sen nu. Har inte riktigt haft någon lust till att skriva här. Det har väl inte hänt sådär jättemycket. Jag och Towe har börjat sätta igång Stella igen. Hon blir verkligen en helt annan häst när hon får röra på sig. Märks att hon inte alls gillar att skrota i hagen. Hon vill känna att hon är behövd tror jag. Hon blir mycket piggare och gladare när hon får röra på sig varje dag. Så nu ska jag verkligen försöka hålla ett fast schema, så det inte blir mer skrotande i hagen. Bara hoppas på att den här snöstormen som rullade in över Sverige kan försvinna så jag kan ta fram min vagn och köra också. Tävling om en och en halv månad så då gäller det ju att jag har tränat lite innan också. höhö. Jag är iaf glad över att jag har en medryttare som Towe till Stella. Bättre medryttare får man faktiskt leta efter! :> 
Någon gång i veckan så ska jag tömköra Hedvig också har jag lovat. Hon måste ju också komma igång nu om hon ska orka tävla. Får se hur det går. Hon var inte alls med på noterna sist jag gjorde det. Slängde med huvudet och höll på. Tror fortfarande att det är munnen som är felet. Får väl prova och se hur det går. För tömköra/köra i hackamore känns lite fel. Men jag vet inte. Kanske inte alls är något hinder att tömköra i det? 
 
Ja........ Har inte så mycket mer att tillägga. Imorgon ska Stella få vila igen om det är lika snöigt som idag. Är ju inte kul att vara ute när det är såhär. Kanske att jag skrittar en sväng. Fredag ska jag rida ut oavsett väder. Bara ha en mysig tur med Stella och Koxa brevid. På Lördag ska jag och Susanna rida ut på Stella och Hedvig i galoppläder igen. Pepp på det! Susanna följer med ut på Söndag också men då tar vi det lugnare. Det blir nog trevligt hur som! 


; love so amazing

Idag har det inte hänt så mkt faktiskt. Stallet på morgonen som vanligt. Sen en vända till vid lunch. Så skönt att Stella, Norpan och Hedvig går i en hage för sig nu. Choklad var så taskig mot både Stella och Norpan så det blev inte kul för dom att gå ut. :< Men nu går Choklad inte med dom längre vilket är positivt. Det märks på hästarna att dom trivs bättre som det är nu. Noran tar över rangen då. Inte för att vara taskig mot lilla stackars Hedvig men Norpan sköter faktiskt den uppgiften lite bättre. haha. Jaja. Intressant. 
 
Imorrn ska jag tömköra Stella tror jag. Är fortfarande seg i kroppen så orkar nog inte rida. Men motioneras ska hon för nu har hon lite överskottsenergi. Sen på Lördag kommer Susanna och då ska vi låna Hedvig och bege oss ut i naturen med dom och försöka oss på att galoppera lite. Vi ska iaf så i galoppläder. Mina ben kommer dö litegrann. haha. Men fett pepp på det är jag! 
Sen ska vi hem till Lasse och ha lektion där igen. Blir nog kul det. Och sen ska jag träffa Issa. Ska också bli kul. Det var ett ganska bra tag sedan vi träffades så det kommer nog bli trevligt att träffa henne igen. :>
Och på söndag är det möte i Basunen igen. Äntligen. Har inte varit på möte på flera veckor. Det känns inte bra alls. 
 
"Var glada i hoppet, tåliga i lidandet, uthålliga i bönen." Rom. 12:12

; beautiful one

Vaknade 4 i morse. Det var ju kul. Fast låg kvar i sängen till halv 6 sen gick jag upp och åkte till stallet för att fodra. Koxa följde med. Och så red jag idag. Var faktiskt riktigt kul trots att det var askallt och kinderna höll på att falla av tack vare kylan. Det blev bara skritt, för Stella har bara broddar fram än så länge. Ska försöka fixa till bak tills imorrn. Trevligt var det ja. :) 
 
Sen när jag kom tillbaka möttes jag av att Norpan stod och skrek så det ekade över att Hedvig luktade på henne? Sparkade bakut som en annan tok också. Vet inte vad det tog åt henne. Flera gånger också, inte bara en. Trodde dom skulle ryka ihop så jag satt lite på spänn. Men det gick bra sen. Fast dom stod vid varsin hö-hög och åt sen. Dom som alltid äter tillsammans. jaja. höhö. 
 
Koxa fryser som en liten gris nu när hon är ute. Fast hon fattar det inte själv. Hon ska ändå ut och stå i den djupaste snön trots att hon skakar. Så ska det bli ännu kallare, så nu har hon fått ett täcke. :) Hon försökte bita i det när jag provade det. haha. ovan. Men hon vänjer sig nog snabbt. 
 
Nu ska jag gå och duscha för jag fryser ihjäl snart. 
 
"Han räkte ut sin hand från höjden och grep tag i mig, han drog mig upp ur de stora vattnen. Han räddade mig från min starke fiende, från dem som hatade mig, ty de var mig för starka. De överföll mig på min olyckas dag, men HERREN blev mitt stöd. Han förde mig ut på en rymlig plats, han räddade mig, ty han har mig kär." 2 Sam. 22:17-20