; dålig uppdatering.

Var helt slut igår efter allt hö. Vi fick inte in allt, är typ 700 bal kvar att lasta. Imorrn eller på fredag ska det ske.
Ingen uppdatering idag pga av att det inte skett uppdatering nerifrån skövde. Sen har jag halvt om halvt bölat över mitt hår som jag skulle bleka. Tänkte bli blond igen vilket inte gick...... så bra. Imorrn ska jag ringa frissan. Har inte råd med det egentligen men såhär kan man inte gå. asså. hahahaha. Nej, ni får inte veta hur illa det är.
Aja. Hörs imorrn!

; höleverans.

Nu ska vi åka och fylla höloftet med typ 14 ton hö............

; nya bilder.

Underbara Susanne skickade bilder på min finaste imorse.
Kändes sååååå skönt att se att hon har det bra.
Veterinären ville tydligen inte spruta igång henne eftersom han inte visste hur länge hon haft gulkroppen. (Ja, det var därför hon inte ville sist) Men av vad jag läst så försvinner vanligtvis gulkropp 12 dagar efter brunst och Stella ska brunsta igen om 14 dagar. Så då borde hon alltså vara okej igen när det blir dags. Så nu hoppas vi på att den där gulkroppen försvinner så det kan börja växa en bäbis i Stellas mage. 
 
Men ah, tack vare bilderna så känns väntetiden på att få hem henne ändå lite okej. För jag vet att hon har det bra och att Susanne gör ett superjobb och vet vad hon håller på med. Så det känns tryggt. Annars hade jag aldrig vågat släppa iväg henne. 
 
Bilderna har alltså Susanne tagit, och jag vill inte hitta dom på fler ställen än jag lagt ut dom på, men det antar jag att alla fattar. (:
 

 

; saknar.

Saknar min stjärna. Vill ha hem henne nu. Med bäbis i magen, helst. haha.


Foto: Linda Andersson

; designändring.

Ny header. Tror ja gillaren haha. Lite smågrejs som ska fixas bara sen får designen vara som den är. 


; uppdatering från linners.

Ägaren till Draken (hingsten) hörde av sig i veckan, och Stella hade varit väldigt kär och pussat på honom. Hon har låtit honom hoppa upp och allt men sen när han ska in så hoppar hon undan, piper eller sparkar mot honom. Så Susanne trodde det antingen var gulkropp eller att hon är påväg ut ur brunst. Så på måndag, imorrn alltså, ska vet komma ut och kolla så det inte är gulkropp. Hur som så har jag fattat det så att hon ska spruta igång henne så hon brunstar i veckan igen och så får vi hoppar på att hon är villig nu. Den långa resan kan ju ha stresat henne så hon "skyndade" igenom brunsten. Det är ju inte omöjligt. För om jag räknat rätt så skulle brunsten vara typ nu. Men ah, jag kan ju ha räknat fel också men det tor jag inte. Men hursom, så hoppas vi på att det blir något i veckan. 
 
Ska börja pilla på ny header som passar mer för den här bloggen. Btw, ni glömmer väl inte min privta blogg?
 

Bilden på Draken är tgen från Susannes blogg http://linnerstuteri.bloggagratis.se/ 


; stella på linners stuteri.

Hästlös i en månad från och med nu då. Känns väldigt.....tomt. Har inte riktigt fattat att hon är iväg ännu heller. Känns bara som jag glömt något hela tiden eftersom jag inte åkt till stallet. Ett stort tack till pappa och Camilla för att dom ställde upp och skjutsade mig och häst hela vägen ner. Vet inte ur jag ska kunna tacka ordentligt. Utan er hade det verkligen inte gått. 
 
Stella var helt lugn trots den 6 timmar långa resan ner. Eller ah. Tog väl nästan 7 ner, men då stannade vi halvvägs och lastade av Stella så hon fick röra lite på sig. Framme fick hon gå i en megastor hage med en liten flock ponnysar. Hon verkade helt och hållet oberörd och Susanne som äger hingsten var väldigt impad över hennes lugna temperament. De andra hästarna dansade ringdans runt henne, sparkade bakut, stegrade sig och gjorde allt för att få henne att mopsa mot dom men hon brydde sig inte. Hon åt gräs. Och hälsade på lilla fölet Showman som helt klart ville adoptera Stella som sin nya mamma. Så söt. haha. <3 Försökte dia också så nu vet jag hur det ser ut med ett föl vid Stellas sida. 
 
Hingsten sen då. Asså åh. Ännu finare i verkligheten än på bild! Helt underbar och halsen var helt <3. Det lär bli ett fint föl. Om det blir något, men det tror jag nog. Men ah. Ska inte skriva mer. Bilderna får tala för sig själv. Så fort jag hört från Susanne vad som händer nere i Stenstorp så ska jag uppdatera här. 
 

Stella och Linner Showman
 

Stella med flocken!
 

Stella ser hingsten på avstånd. (: 
 

Och hingsten, Red Dragon. Eller Draken, som dom kallar honom. 
 

Draken igen.


; beställt.

Longeringsgjord och longeringssystem.
Beställde från Hööks. Har velat ha sånt länge. Nu äre påväg. (: 


; betäckning.

Nu är allt ordnat. Bara hästtransporen som ska lånas, men den är ju inga problem. Den 19 Juni åker vi ner med Stella till Linners stuteri. Nästa lördag alltså. Känns konstigt. Kommer bli tomt här hemma utan min stjärna i typ 3 veckor...! Men känns ändå kul.
 

; betessläpp.

Dålig uppdatering här, jag vet. Men jag har jobbat varenda dag i två veckor. Utom i lördags, men då tog min borsa studenten så dagen gick åt det istället.
Men igår släppte vi iaf min stjärna på sommarbete tillsammans med mammas Norpan. Asså, blicken när Stella såg allt gräs, och insåg att jag tog av henne grimman och att hon skulle få gå där och äta....... så härlig. haha <3 Hela hon lyste upp. Så nu blir hon sommartjock. Men det är hon värd. Fick ju inget gräs förra året heller eftersom vi inte visste om den här hagen då. Så det känns bra. Och om två veckor är hon förhoppningsvis påväg neråt i landet till sin sommarlovspojkvän. Om pappa övertalas att köra dit. Annars äre ju kört eftersom vår bil inte pallar dra. 
 
Här är iaf lite bilder på betessläppet. Om någon undrar vad det är som rinner på halsen så är det flugmedel.
 

 

 
 
 

 

 

; tävlar hos lovicious.


 
http://lovicious.blogg.se (: