; tävling i runsten.

Är helt slut nu. Har varit igång sen i onsdags och fixat inför tävlingen. Men kul var det! Förlåt folket om jag lät grinig under dagen. Inte meningen i så fall! Men jag var en aning spänd. höh.

Blev lite sena i framkörningen så hann inte värma upp ordentligt eftersom det blev en startande struken också. Men det gick bra ändå. Det kändes inne på banan som det gick skit. Hon låg på och var stark och det kändes som hon skulle sticka närsom helst. Ställde ut bogen lite i hörnen och så blev det galoppinslag i den andra ökningen. Jag var lite ledsen precis efter programmet, men sen när det hade hunnit lägga sig lite så kom jag faktiskt på att det här var första riktiga tävlingen för mig, och allra första tävlingen någonsin för Stella. Hon har bara varit hemma och på Berga förut, och att sluta på 64 straff då var faktiskt mer än godkänt. Stella var superduktig, och sen får man tänka på att det var väl bara fjärde eller femte gången vi körde nu på ett bra tag. Har inte kunnat det när det varit så mycket snö. Vi fick en tredje placering av fyra startande. haha. Så var det två ettor eftersom dom kom på samma plats. Så..... egentligen kom jag väl tvåa då. Precis utanför placering iaf. Nöjd är jag. Väldigt nöjd. Och trött. haha. 
 
Är tävling i Sala om två veckor. Frågade pappa och mamma lite löst om vi kunde åka dit, för jag har fått mersmak. haha. Har inte fått ett nej iaf. Får erbjuda dom bensinpengar. Det är ju en bit att åka och det drar ju lite mer bensin att dra en häst efter bilen. Skulle vara så kul! Då äre Linda som blir groom. I sommar under lagserien ska hon få ställa upp igen. Hon har inget val. haha -snäll-. Nejmen. Jag tror hon vill det? Om vi åker och fler vill hänga på så finns det två bilplatser att paxa. Bara säga till i så fall. Den 27 mars är det. Är typ 20 mil till sala så vi lär ju åka tidigt om det blir så att vi åker. 
 
haha juste! Frej från Berga var och tävlade. Han kände igen Stella och följde henne med blicken och gnäggade till henne flera gånger. Fett söt. Stella ignorerade honom. ): höh. Frej vann för övrigt. 
 

 

 


; en massa blandat.

Har varit dålig uppdatering här eftersom jag har haft en hel del för mig i veckan. Har antingen varit i stallet eller på jobbet. Eller ja. Har varit ledig från i onsdags. Men började tvätta täcken och lite smått och gott då. Började smörja selen också och blev klar med det idag. Tog totalt 4 och en halv timme. Är jag extremt noggrann eller är jag bara långsam på att smörja? höh. 
 
Idag har jag varit i stallet hela dagen också. Emma fick låna Stella och jag red Norpan så skrittade vi ut en sväng. Det var mys! Emma ska börja rida Stella varannan Lördag nu också! Jag behöver komma ifrån stallet när jag jobbar helg och sen finns det annat jag vill hinna med också. Så det känns riktigt bra. 
 
Imorgon ska jag försöka fixa till ett förkläde till tävlingen. Sen ska jag till stallet och mocka som vanligt. Och sen kommer Johanna förbi och hjälper mig att borsta Stella. Och på Söndag är det tävling. Och möte. Som jag ska försöka hinna med också. Har ju en bit att åka. Ska försöka få mamma att skjutsa mig, men vi får väl se hur det blir med det. Hon lär ju vara trött efter tävlingen...... Men jag vill ha med henne
 
You've taken my breath away, with Your irresistible love


; snart tävling!

Ska snart till stallet. Längtar till söndag! Då är det tävlingsdags. Är det kul och inte bara massa nervöst så ska jag anmäla mig till den i sala också. Och så hänger det förstås på att både mamma och pappa kan ställa upp och skjutsa också. En måste köra hästen och en vagnen. Och det är ju en bit dit. Tar säkert 2,5 timme att köra om man har hästtransport bakom bilen. Men ja. Vi får se hur det blir. 
 
Har faktiskt gjort ett schema enda fram till tävlingen nu. Bara för att.
 
Söndag: Bara motionskörning i nån timma. Om dom har plogat den vägen jag tänker köra. Men det borde dom ha gjort med tanke på att det bor folk ut efter den vägen. höh. 
 
Måndag: Towes dag. 
 
Tisdag: Kör vi dressyr på volten. Tempoväxlingar, träna mkt halter från både skritt och trav osv. Ska ställa ut lite koner också på volten för att få tag på yttersidan. Går lättare om man har portar som hjälp. 
 
Onsdag: Runt sjögärde i skritt och trav först, sen en stund på volten. Tänkte köra igenom dressyrprogrammet och så. 
 
Torsdag: Towes dag. 
 
Fredag: Vila. 
 
Lördag: Rider vi nog ut barbacka. ev. att vi tar vagnen och skrittar en runda. Ev. travar lite lätt bara. 
 
Kommer ha en del att göra på Lördagen så får väl se hur mkt jag hinner. haha. Kanske byter plats på fredagen och lördagen. Fast jag vill inte ha henne helt stående dagen innan. Får väl se hur jag gör. aja. Ska byta om till stallkläder och bege mig till sötaste Stella nu.