; kvällsuppdatering.

Varit i stallet idag. Kände verkligen inte för att motionera henne så jag släppte henne på volten så "lekte" vi lite. Det var mysigt. Stella tyckte det var kul, för jag tog med en hink morötter. haha. Söt. Fanns ett spö på volten, så jag tog det och gjorde den där "kamratövningen" när man ska dra spöt över hela kroppen och hon inte ska reagera. Har gjort samma sak med handen ett par gånger, men första gången med spöt. Det gick bra. Hon var lite skeptisk när jag var vid nacken men hon stod still! Ett par gånger till bara, sen blir det höpåsen.
Filmade en massa men orkar inte flytta över från kameran nu. 
 
Kom tillbaka för ett par timmar sedan. Skulle väl egentligen pluggat, men jag fastnade lite vid datorn och sen skrev jag upp det jag ska säga imorrn. Som jag förövrigt inte alls tycker låter lika bra längre som jag tyckte när jag kladdade ner det första gången. Sjukt jobbigt att ha prestationsångest. Har sett fram emot att få dela det här sen jag fick det på hjärtat men det gör jag inte just nu. Jag vill bara att det ska vara över. Men sen vet jag att efteråt kommer jag tycka att det var sjukt kul och vilja göra det igen. Förstår mig inte på mig själv. Jag behöver nog få höra att det kommer gå bra, få några uppmuntrande ord och en kram just nu.

; måndagskväll.

Vissa dagar är verkligen så bra. Om någon hann läsa inlägget jag skrev för ett par timmar sedan, så radera det ur minnet. Gud vet hur man tröstar, sannerligen. 
 
Dagen började som tidigare nämnt bra, konserten var bra och alla spelade supefint! Jag vill också kunna spela. Sen kom "fultankarna" smygandes tillbaka så jag smet in på mitt rum, vilket inte är särskilt smart, eftersom dom bara blir större och större då. Men Sara kom förbi så fixade vi tvätt, och sen blev det spel, pingis och promenad med henne, Johanna och Marielle. Det lilla fick tankarna att försvinna igen, och nu bryr jag mig inte ens om det som tidigare kändes som ett väldigt stort problem. Lite jobbigt är det fortfarande, men jag ger det där till Jesus, helt enkelt. Det känns med ens mycket lättare på en gång. 
 
Men nu kan jag inte skjuta upp mer. Ska dricka upp mitt te och sätta mig och läsa i minutbibeln som jag har hamnat efter i.


; ännu en dag.

Plugga, kanske?
Har en massa sidor att läsa i tre böcker. Eller två. Den tredje behöver jag itne läsa mer i om jag inte vill. Men det vill jag. Onödigt att gå här om jag inte vill lära mig? Men just nu kommer jag inte kunna koncentrera mig. Funderar på att hämta upp dammsugaren. För att rensa tankarna igen. Eller samla dom. Vet inte riktigt vad jag vill. Svårt, det här. 
 
Jaja. 
 
Hade en asbra lektion på förmiddagen med Carla. Försoning, var temat. Lite info om varför Jesus dog på korset, och om frestelserna han säkert kände då osv. Starkt.
Hade Gudstjänst efter maten, och Carla predikade. Första gången på betel för mig. Var bra, eftersom jag inte gick på något möte igår. Handlade om att älska sin nästa och vem "den nästa" faktiskt är. Bra budskap och stark gudsnärvaro. Awesome. 
 
Ikväll är det konsert igen. Pianoelever den här gången tror jag. Har inte riktig koll. Fick reda på det idag. Hoppas det! Piano är nog det vackraste instrumentet som finns. Älskar det.

; nya kategorier.

Juste - 2 nya kategorier. Betel, där jag kommer skriva om vad som sker i skolan. Och Texter som berör. SOm är precis vad det låter som. Enjoy. Eller nåt.

; kort.

Lång dag idag. Vaknade tidigt ochvar i stallet runt halv 10. Mockade och gjorde fint åt fyra hästar, och sen körde jag Stella på volten. Dressyrarbete. Gick riktigt bra för att vara första gången den här hösten.
Sen begav jag mig med världens bästa Emma till Farsta och köpte kläder. Hann dock inte klart eftersom dom stängde, så vi ska åka in igen nästa helg. Fast till Nacka Forum. 
 
Jag funderar på att lämna den här bloggen. Börja om från start. Har haft den här för länge. Vill ha en ny fräsch start. För det här är början på något nytt. Jag återkommer om hur jag gör.


; allt möjligt.

Jag ska verkligen försöka ta med mig kameran oftare när jag gör saker. Både i stallet och på fritiden. Börjar bli lite tomt på nya bilder här. Och jag vill fortfarande ta bilder på mig och Stella tillsammans men mamma har inte tid eller något.  
 
Idag då. Skolan var som vanligt. Mycket intressant diskution om treenigheten och hur Gud kan vara en samtidigt som han är tre. Inga frågetecken reddes ut. Snarare tvärtom faktiskt! Valbara kurser var inställda så jag gick upp på rummet och djupdök in i en bibeltext istället. Tiden har en tendens att flyga förbi när man gör sånt, så det var bara packa alla grejer och bege sig till stallet sen. Emma var där och hade mockat och gjort mat åt mig. Sånt är alltid trevligt att mötas av. Så vi tog in Stella och körde en sväng. Typ rejs på en äng. Lite "maraton" aktigt. Fett kul! Tyckte Stella också tror jag men det var väldigt jobbigt för tanten som inte har kondisen tillbaka riktigt ännu. Så imorrn blir det lätt dressyrkörning på volten. Hon blev svettig och dan så hon fick sova i fleecetäcke i natt. -kinkig- Men det är ju minusgrader på nätterna nu. Har varit, i alla fall. Funderar på att börja med täcke så hon inte får 436283 kilo vinterpäls också. Inte kul. 
 
Imorrn efter stallet ska jag åka in till Handen eller Farsta med Emma och köpa kläder. Behöver byxor. Och skor. Och tröjor. Och vinterjacka....... Men vi får se vad det blir. Kul lär det bli i alla fall!