; ett nytt försök.

Funderar på att starta blogga igen. Tappade lite lusten när betel tog slut av någon anledning. Men nu är det höst igen. Nya tag, nya blogginlägg. Eller? Ska i alla fall försöka.
Har inte hänt sådär supermycket i sommar, precis. Jag har jobbat, Stella har gått lite till och från (tack till mina medryttare som hållit igång henne, hjärta på er), Terke har gått en del i början av sommaren, men eftersom vagnen inte ville samarbeta tappade jag lite lusten. Och att han ska säljas gör att lusten försvinner ännu mer. Känns inte kul alls, men jag känner att tiden inte finns för två hästar i höst, och måste jag välja så är det utan tvekan Stella som får stanna. Mer än så har väl inte hänt tror jag..? Inget värt att ta upp här, i alla fall. 
 
Idag har varit lugnt. Traskade iväg till stallet vid fyra och kollade hästarna, sen hem, åt middag, tränade, duschade och hamnade här. Imorrn börjar stallrutinerna igen så då återgår vardagen till det normala. Jag har utsläppet så det är bara att säga hejdå till sovmorgornarna igen. Fast det är skönt att vara i stallet tidigt så det är ganska lugnt. 
 
Ja. Superjätteintressant. Åh, har btw beställt iPhone 4 som är påväg till mig nu. Glad!