; dan före.

Julatfon imorrn! Alla julklappar inköpta, sitter och umgås med bror ska snart gå till pappa.
Älskar julen. Är nog den bästa storhelgen med alla ljus, stämningen och mörkret. <3

Men god jul på er alla finingar!

; 4 advent.

Pappa hade 50 års fest igår. Fullt hus. Satt och snackade med kusinerna och Maria och Christina hela kvällen. Det var najs. Dock vägrar min förkyldning släppa så jag gick hem hyfsat tidigt. Varje gång jag börjar känna mig bättre så känner man sig lite halvt däckad igen.

Idag blir det 80 års kalas för farfar. <3 Och så är det fjärde advent. Helt sjukt vad snabbt det går. På lördag är det liksom julafton.

; mhm.

Champagne och prinsesstårta hemma hos världens bästa pappa som fyllde 50 år idag. <3

; <3.

Jag funnit kärlek och lycka och lugn
Men i mig, i mig
finns ändå tomma rum

; aj.

Mhm. Dugga imorrn. Hoppas dock på att jag får tillgodoräkna kursen, och då slipper jag den. Men det är inte särskilt lätt att slippa undan den om syon inte vill svara i varken telefon eller på mail. Ska iaf plugga lite mer ikväll. Ifall jag måste göra den ändå.

...har för övrigt bajsont i halsen och är seg i kroppen. Har inte tiiid. Tycker det är lite halvt ironiskt att jag blev sjuk exakt samma tid förra året. Men aja. Skit it, drar och jobbar istället!

; heh.

Galen helg! <3

; tomt.

Känns sjukt konstigt, men jag har inget ansvar över någon häst längre. Stella är ute på foder åt min pappas fru. Kommer bara ta tisdagar tills dom hittat en medryttare åt henne, sen kommer jag inte vara i stallet alls. Känns både konstigt och skönt. Klarade inte riktigt den stressen nu med plugg och jobb, men samtidigt så är Stella min. Känns väldigt konstigt att någon annan ska se till att hon har det hon ska ha. Men det är för hennes skull. Hon älskar att röra på sig och jag har inte hjärta att låta henne stå som en annan förtidspensionär bara för att jag absolut ska ha henne kvar. Så vi börjar såhär, så får vi se vad som händer i framtiden.



Min fina, fina ängel vad jag önskar att allt var annorlunda. <3

; kjell i mitt hjärta.

"Jag är inte bara lat jag är smart också!" - Kjell

<3

; mitt huvud sa.

Okej. Det tar emot och känns fånigt och konstigt att säga det. Men Eva Dahlgren är ett geni. På riktigt. Inte alls min stil av musik egentligen men hennes texter är verkligen helt.... awesome.

Mitt huvud sa
Mitt hjärta sa
Det är ingenting att vänta på gå nu
Mitt huvud sa

Mitt hjärta sa
Du gjort allt du kan
Du får gå
Jag måste röja skuggorna
Jag måste hugga grenarna längst ner
Så jag vet att du inte når mig

; the misery.

If you fall I’ll catch, if you love I’ll love,
And so it goes, my dear, don’t be scared, you’ll be safe,
This I swear if you only love me

; hemma.

Hemma idag. Ont i halsen och allmänt seg/trött/äcklig. Såna dagar har man faktiskt tillåtelse att tycka synd om sig själv och äta onyttigt. Det är ungefär vad jag gjort. Och druckit te. Och pluggat. Faktiskt varit väldigt duktig och lyssnat igenom alla föreläsningar. Så nu är det bara plugga och nöta in inför duggan på tisdag. Den lär nog gå bra. Somsagt så är anatomin rolig att lära sig så allt känns lätt.

Hatar när man är skrivsugen men inte har en aning om vad man ska skriva. Fast.... tror inte jag är det egentligen. Mer rastlös tror jag eftersom jag suttit still hela dagen. Kollade nyss på film och funderar på att slå igång en till. För att hålla huvudet sysselsatt och tankar borta. Sugen på att se Hitta Nemo. Den är så mysig så det finns inte. <3 


; måndag.

Hur kommer det sig att de som borde stötta en i jobbiga beslut bara drar en ännu mer ner i skiten? Jag är aldelles för snäll mot dom jag älskar. Fast det visste jag ju redan.

Saknar Jannica så jävla mycket just nu. <3

.........ska försöka plugga nu en stund innan jobbet.

; happ.

Men kul jul att jag vaknade halv 4 och inte kunde somna om. Och uppenbarligen är jag trött för jag sitter med hörlurar på för ingen ska vakna av musiken men ingen musik är igång. Blir nog aslätt att plugga idag. Eller inte.

Senare blir det dop av nyaste och sötaste kusin Julia också. <3



; ......

SOMSAGT. Varför kan inte saker och ting bara få vara enkla? Har dessutom beslutsångest. Skit.

<3 på låten iaf.