; slapp.

Slappdag. Första på länge känns det som. Iofs var det rätt lugnt igår också. Låg på stranden hela dagen med Rasmus och Johannes. Sen följde dom med till stallet. Men det kändes ändå som att jag... gjorde något. haha. Skulle ju egentligen åkt till grönan men jag hade verkligen ingen energi till det. Flytten, all stress kring hästarna, avslutningen på betel och allt har gjort att jag inte orkat någonting. Så behövde verkligen det här. Jag och Emma har badat och duschat katterna. Sen har vi varit ner på kvantum en stund och det är allt. As skönt! Ska iväg till stallet sen och Emma ska rida Stella och jag kör Terke. Mys. Imorrn blir det städa igen. Ugnen ska fixat rent, fönster ska putsas.... ja. Superintressant, jag vet. Har inget mer att dela atm heller.

; lillhästen hemma igen!

Shit vad jag är trött! Inte så konstigt kanske, med tanke på att jag flyttade i torsdags, och inte tagit det lugnt en dag sedan dess. Sov tio och en halv timme inatt men det känns inte som att det räcker. Med några koppar kaffe till så kanske jag orkar dagen. 
 
Vi hämtade hem lillhästen igår igen. Så skönt att se honom! Tror dock han tyckte det var ännu skönare än jag att få vara hemma. När jag släppte ut honom i hagen sprang han och Stella mot varandra. Älskade hästar. Vill inte sära på dom igen, så jag hoppas verkligen på ett mirakel nu så jag har råd att betala av Terke och att Per går med på att Stella och Terke får dela box. Vi tar en årstid i taget. Under sommaren sover dom ju ute så nu går det ju bra. 


 
Ska köra Terke idag, bara runt sjögärde tänkte jag. Där är det iaf lite svalare. Stella får jag se. Ska försöka hinna köra henne också men får se var jag orkar och hinner. Ska eventuellt åka till stranden sen med några betlare om jag orkar. Idag är verkligen en sån där dag när jag bara vill lägga mig på soffan och kolla film hela dagen. Vila inför imorrn. Eventuellt grönan då. Om jag har råd.

; kort stalluppdatering.

Borde verkligen köra Stella idag. Nästa Söndag är det tävling och hur många gånger har jag tränat? Hade bara tänkt rida ut i skogen och ha det mysigt, men vi får se vad det blir. Tänkte bege mig ut om en halvtimme, men jag vet inte. Var ute med hunden vid halv 10 och redan då var det äckligt varmt ute, så att motionera hästen nu känns som lite djurplågeri. Så jag får nog vänta tills ikväll ändå.
Emma och Sonny som jag bor med numera var med ut igår och då körde vi ut en sväng. Stella var en aning trött från värmen, stackarn. Så det är nog snällast att vänta tills ikväll. Satsa på att komma iordning helt och hållet i lägenheten istället och storstäda. Det är så kalt på väggar och golv! Ändring. Mattor, tavlor och blommor ska in. Annars kommer det kännas... fel. haha. ''Martina den stora inredaren''. Nä, men det blir lite mer hemtrevligt om det finns växter osv. 
 
Slänger in en bild på finaste. <3


; onsdag.

Veckan har gått fort, men ändå extremt sakta. Känns som det var en månad sedan jag slutade Betel men ändå känns det som det bara varit helg. Skumt. Marielle har i alla fall varit här. Har varit asmysigt! Får klara mig utan henne från och med imorrn. Vi var btw och såg pirates of the caribbean igår med Stina och Johanna. Inte värt. Eller jo. Men den är inte på långa vägar lika bra som de första filmerna. Johanna och Stina var för övrigt med ut till stallet igår och red på Stella. Fina hästen var supersnäll, dock blev hon trött snabbt. Var väldigt varmt. 
 
Imorrn flyttar jag till nynäs också! Vet inte hur jag ska göra med hunden om jag ska ta med henne eller inte. Både vill och inte vill. Jag vet ju att hon blir extremt lätt stressad, men å andra sidan så tror jag hon får det roligare hos mig än om hon stannar här, eftersom hon får följa med till stallet och så då. Vi provar helgen, så får vi se vad som händer. 
 
Ointressant inlägg.