; torsdag.

Woho! Jag är superduktig på att blogga känner jag...... Har hänt massor sen sist, orkar inte dra upp allt. Men i korta drag så kom jag och Stella 2:a i tävlingen för två veckor sedan och gick clear round i precisionen. Duktigaste hästen. <3
På skolan har det varit konferenser, mkt lektioner och massor av häng, framtidsprat osv osv. 
 
Ja. Typ det som hänt. Nästa vecka kommer bli lika fullproppad som den här. Vi ska på konferens i korskyrkan tis - tors och så är det konserter på kvällen. Där emellan ska jag hinna plugga lite också. Går nog.......bra. 
 
För övrigt så tror jag att jag är på god väg att veta vad Gud vill med mitt liv. Känns bra. Men ah. Har egentligen ingen lust att skriva så mycket. Nu vet ni iaf att jag inte glömt bort bloggen....? Ska gå ut och se vad som händer i köket/allrummet istället. Hej.

; passande rubrik.

Du är vacker och du strålar,
strålar ljus emot mig
Jesus Kristus


Bara för att Gud är underbar. Bönesvar. <3


"Tag bort slagget från silvret, så får guldsmeden fram klenod av det." Ords. 25:4

; händelselös vecka.

Ingenting värt att tas upp i bloggen har egentligen hänt. Varit lite för mig själv den här veckan. Iaf i början av veckan. Har känt att jag behövt det. Tankar, tusen tankar som jag måste..... få fram. Upp till ytan. Eller nåt. Jag blir galen av att låta dom ligga och skava.
Igår gick jag och fina Johanna N ut på prommenad. Det är typ den största händelsen den här veckan. wow. haha. Men det var mysigt. Trams, blandat med allvar. Som det ska vara. Kommer sakna den människan något enormt efter det här året. Liksom de flesta på den här skolan. 
 
Linnéa fyllde år i onsdags och bjöd på glass. Det var najs. Blev lite häng i soffan innan jag gick in och la mig.
 
Sen har det inte hänt så mycket. Prov igår på Nya Testamentet vilket jag tror gick ganska hyfsat. Vårat första prov. Kändes sjukt konstigt. Som att vara tillbaka i skolan på riktigt....... haha. 
 
Nu ska jag och Johanna fortsätta städa. Vi har städvecka på internatet och har bara dammsugningen kvar. Ser så mkt fram emot det. Eller inte. Men ah. Adjö.


; only hope.

So I lay my head back down
And I lift my hands and pray
To be only yours, I pray, to be only yours
I know now, you're my only hope

; yellow.

look at the stars, look how they shine for you <3

; lever!

Varför får jag fler besökare under mina bloggpauser?
Hur som. Dålig uppdatering, jag vet. Har varit massor och hela veckan efter lovet har jag haft fullt upp. Tycker jag själv. Men egentligen har jag väl mest varit social och hängt med internatet. Fastan började i onsdags, och jag ska fasta från facebook. Så sjukt skönt! Jag sätter inte igång datorn alls lika mycket tack vare det. Sätter faktiskt bara igång den om det är något speciellt jag ska göra. I alla fall har det varit så hittills. 
 
I torsdags var det bal på betel. Sjukt kul var det! Tycker att vi borde göra något liknande igen, faktiskt. Efteråt blev det stort häng på internatet, med massor av folk från tempus också. Dock slutade det med att det bara var jag och Adam kvar. Vi kom på att vi lyssnade på liknande musik och satt uppe för länge och lyssnade på massor av bra musik jag inte lyssnat på på väldigt länge. Det var värt att vara trött och seg dagen efter. Fick mig att inse att jag saknat den musiken en del och i helgen satt jag och lyssnade på musik som jag nästan glömt bort. Det var... skönt. haha. 
 
I helgen blir det massor att göra igen. På söndag drar tävlingssäsongen igång för mig och Stella. I Johannesberg. Sjukt långt och vi kommer behöva åka redan vid 5. Stort tack till pappa som ställer upp hela tiden, Emma som ska grooma, Ninnie som lånar ut transport och Maria som ställer upp och kör. Hade verkligen inte kunnat göra detta utan er. 
 
Är så sjukt glad över alla fina människor som finns i min närhet. Jag hade inte varit någonting utan er.