; allt.

Ursäkta mig för seg uppdatering. Men jag har verkligen inte velat sitta vid datorn de sista veckorna på Betel. Ville krama ur det sista ur gemenskapen på världens bästa internat innan det tog slut. Nu är det över. Kan inte fatta det. Tårarna rann hela fredagen, i princip. Är nog fortfarande chockad också. Känns overkligt på något sätt att det är slut. Jag vill bara säga TACK till dessa underbara människor som gjort mina dagar fyllda av glädje i 9 månaders tid. Jag kommer sakna er så grymt mycket så jag förstår det nog inte riktigt själv. Minnena från Betel kommer bli bland det viktigaste jag har. Jag skulle kunna skriva en personlig uppsats om var och en av er hur bra och fina människor ni är. Men jag tror jag skippar det, ni vet att ni är viktiga för mig och jag hoppas och tror att vi kommer ses mycket mer. Det här är inte slutet, snarare början. Ett av många steg i tro.

Förutom skolan, så har det hänt en hel del sen sist. Jag har fått jobb (sommarvikariat) som Personlig Assistent. På Torsdag flyttar jag in i mitt nya hem. Ska flytta ihop med Emma och Sonny i en fyra på Backlura. Känns asbra! Känner att efter ett år på internatet så klarar jag inte av att bo helt själv. Man blir verkligen sällskapssjuk till max! Så det känns bra, somsagt. Min lilla Stina (katten) följer med. Och kanske Koxa. Får se hur det blir.

Sen har jag startat eget företag. (http://martinashastskjuts.weebly.com). Vi körde på Ösmo Marknad i helgen och fick ihop rätt bra lön. Stella verkade tycka det var askul! Hon trivs ju till max i folkvimmel... haha. Sen kom det fram 4 stycken och frågade om bröllopskörning, så förhoppningsvis blir det några såna körningar redan i sommar! Sjukt kul!

Det är väl ungefär det som hänt sedan sist. Marielle från klassen är här nu, väntar på att hon ska vakna, så därför jag passade på att uppdatera med lite onödigheter. Hon kom igår och stannar tills... någon dag. Vet inte om hon bestämt sig. Senast på onsdag iaf.

Sen måste jag bara säga att Stella är i grymt fin kondition nu. Så fin som hon är nu har hon nog aldrig varit. Inte sålänge hon vart hos mig iaf. Både ridning och körning går framåt. Vi har vunnit de två senaste kördressyrtävlingarna vi varit med på och det är väl ett säkert tecken på att det går åt rätt håll om något. I ridningen märks det verkligen att hon bliit starkare också. Här för några veckor sedan gick hon i form i höger galopp några steg. Sjuuuukt häftig känsla. Lever fortfarande lite på det haha. Och det går lättare och lättare att fatta vänster. Bara man får till ställningen innan man fattar så funkar det. Så det känns verkligen asbra!

Meeen ja. Nu blev det lite väl långt. Ni får en bild på världens finaste, bästa och underbaraste klass som avslutning. <3 Kommer sakna er så mycket så det finns inte!!!


 


; kvällskvisten.

Ja. Tiden har gått utan ett blogginlägg igen. Tävling igår. Vi vann dressyren på 60 straff. Debut i LA så det kändes kul att det gick så kanonbra! Presicionen gick vi ockå felfritt, men vi var alldeles för snabba (idealtid) och drog på oss 7 tidsfel. Vi vann totalt ändå. Dom glömde dock att ropa upp LA klassen för häst på prisutdelningen så med lite övertalning från pappa gick vi fram efteråt och fick vår lilla blågula rosett. Stellisen är bäst. Hon var urstark och ville inte ställa åt vänster alls, men ändå gick det så bra. Går alltid bättre än det känns också, för det såg inte så hemskt ut som det kändes. Men hon var stark somsagt och låg på så mycket att jag knappt orkade hålla henne. Hade ont i min högerhand. Jag hade kindkedjetunnel på henne, kanske det som gjorde det. Har inte provat med det innan. Note to self: Prova aldrig ny utrustning på tävling. Men det gick ju bra ändå. Känner mig gryt bortskämd med en så fin häst. 
 
Kom tillbaka till Betel idag på eftermiddagen. Gick promenad med min Johanna, hängde med finaste människorna och spelade poker på kvällen. Sjukt mysigt! Och nu sitter jag här, borde inte känna mig så ensam som jag gör. Ju närmare slutet betel kommer, ju mer smyger sig ensamheten på. Jag vill inte. Ångest, ångest, ångest, ångest...................