; onsdag.

Pluggat sedan jag vaknade tills för typ en timme sedan. Skitduktig har jag varit. :D Men anatomin är så kul så det är ganska lätt. Har faktiskt tryckt fram en artikel till vetenskapsteorin också så nu är jag på g igen. Pluggenergin är tydligen tillbaka och jag känner mig pepp på att lära mig igen. Asbra! Nu ska jag iväg och jobba några timmar. Ledig imorrn, blir plugg hela dagen och sen ska jag träffa finaste Emma. Onödig uppdatering? Ja. Hejdå.

; the resolution.

And the bars are finally close
So I try living in the moment
Till the moment it just froze
And I felt sick and so alone

I could hear the sound
Of your voice still ringing in my ear

I'm going underground
But you'll find me anywhere I fear

I'm alive
And I don't need a witness
You know that I survived
I'm not looking for forgiveness
Yeah I just need light
I need a light in the dark as I search for the Resolution



; plugg.

Har lyssnat på föreläsningar en timme och jösses vad rolig anatomikursen är! Kommer bli ett grymt kul halvår. Pepp! :D Känns bra att man kan sitta i morgonrock och lyssna på föreläsningar också. Min typ av pluggstil. haha.

; fix you.

Tears stream down your face
when you lose something you can't replace



<3

; första advent.

Första advent idag och det spöregnar och är 11 grader varmt. Det är faktiskt NÄSTAN så även jag längtar lite efter snön. Men bara lite.

Sov till halv tolv idag. Brukar aldrig sova så länge. Vadå trött? hah. Hade asmysigt hos Anna igår med middag och dricka. Vi borde verkligen ses oftare än vi gör.
Idag ska jag leta efter en vetenskaplig artikel att skriva om. Och försöka kolla några föreläsningar. Sista dagen innan anatomikursen börjar så känner att jag vill göra så mkt som möjligt med vetenskapsteorin då innan så jag inte får läsa två kurser och dessutom ska hinna jobba och ta hand om hästen. Usch. Önskar verkligen att jag hade haft mer pluggtid veckorna som gått så jag inte behövt sitta med dubbla kurser. Men aja. Anatomikursen är jag iaf pepp på. Och jag VET att jag klarar det här, bara jag anstränger mig lite.

Knarkar sönder den här låten just nu. Så sjukt mysig. <3


; woop.

Sjukt trött! Släppte ut hästar idag så var i stallet mitt i natten kändes det som...... Körde Stella en sväng idag. Var ett bra tag sen. Askallt, men det var mysigt ändå och tror Stella tyckte det var kul att få dra lite igen. Hon var pigg iaf. Hade back on track skydden på bakbenen och vet inte om jag inbillar mig, men jag tycker hon är fräschare i benen efter vi börjat använda dom.
Aja. Kort uppdatering. Ska iväg och kolla på ett uppträdande nu och sen hem till finaste Anna.

; pluggenergi, tack.

Plugga var det ja. Det var därför jag skulle vara ledig från jobbet idag. Har jag öppnat någon bok eller kollat föreläsningar? Nej. Måste skärpa mig. På riktigt. Sjukt svårt när det är en kurs som är allt annat än rolig och känns så meningslös som den här. Men det är väl bara att ta tag i det här. Ge mig pluggenergi, någon? Och med tanke på alla mina tankar just nu så borde jag tycka det är skönt att plugga och tänka på annat, men nä. Uppenbarligen inte.

; lycka.

Ja okej. Vissa dagar är faktiskt livet helt okej trots omständigheterna. Det måste jag faktiskt erkänna.

; fullt upp.

Mycket på g. Insåg precis också att jag har seminarium på torsdag och tenta på fredag. Känns inte som jag kommer klara den den här gången. Ska försöka sätta mig och läsa igenom artiklar och sen kolla på lite föreläsningar. Ska hinna med stallet, vänner och jobbet också. Och däremellan klämma in bloggen också. Lär inte bli särskilt mycket aktivare här på ett tag i alla fall. Skickar med en mysig låt i alla fall. Bara för att. <3


; älskar.

Hellre ett liv i en skog
Med dig där man är gömd
Än ett liv bland alla
Där man är glömd

Hellre en regnig morgon
Med ditt ljus
Än en solig morgon
Alla utom du

Hundra tårar i min hand
Från dig
Än att du skrattar
I nån annans famn

Hellre hundra mil bort
Och jag vet var du är
Än att du är nära
Och ändå inte här
 


; godkänd.

Mhm. Nu var det ett tag sedan igen. Hinner inte riktigt med bloggen. När jag inte pluggar så jobbar jag och när jag inte jobbar så är jag i stallet. Har ingen inspiration till att skriva något heller riktigt. Meeen nu har jag typ 20 minuter innan jag ska träffa min basgrupp för att plugga ett av de ämnen som känns tråkigast i hela utbildningen. Vetenskapsteori. Fick iaf högsta betyg på förra tentan vilket känns aaaasskönt! Hade räknat med att få göra om. hah. Tror man får gräva i marken för att hitta mitt självförtroende nu förtiden. Det här blev iaf en liten boost.