; den stora staden.

Alltså ååååååååh. Varför kan man inte bara sätta in sina tankar och känslor i en persons hjärna så dom förstår vad man säger? Vad lätt allt hade varit då. 
 
Anyway. Var i stan idag med Johanna. Först kyrkan och sen gick vi runt på drottninggatan en stund. Mys! Sjukt kul att träffa henne igen. Var flera månader sedan sist. Så glad över alla fina människor jag har i mitt liv. <3

; weekend.

Chill-lördag idag. Först förbi 'syrran' och låna en bok om utvecklingspsykologi, sen hem till världens bästa pappa och äta middag där. Imorrn ska jag träffa Johanna igen, sjukt länge sedan! Blir mys. Sen äre plugg som gäller och så var det slut på ännu en helg.

; flygbiljett check.

Har beställt biljetter till Umeå nu. Ska träffa klassen vecka 16. Flyger den här gången, SKÖNT att slippa de där 12 timmarna i en stol på ett skumpande tåg. Ska upp den 14 April. Jag vet att jag är tidigt ute, men så fick jag flygbiljetterna billigare än vad tåget är också. Najs. Enda nackdelen är att jag kommer till Umeå typ 11, och bussen till Lycksele därifrån går typ halv fem. Men någonting hittar jag väl säkert på att göra. Planet går dessutom från Bromma. Lätt värt en dags väntan i Umeå.

; ...

Det lilla enkla är det svåra;
till att korska öknar, behövs bara vatten, karta och kompass


; love.

God works in mysterious ways. Just saying. <3

; woho!

Tenta 1 av 2 godkänd! NAJS!!! :D:D Laddar inför nästa imorrn nurå.

; tentor.

Mh. Tenta i vetenskapsteori imorrn, tenta i anatomi & fysiologi övermorrn. Den imorrn känns inte riktigt som jag kommer klara, men man kan inte göra annat än försöka. Men jag orkar verkligen inte plugga mer idag. Hjärnan befinner sig i något konstigt grötstadie. Hoppas jag klarar den ändå och så råplugga inför anatomitentan helad dagen imorrn. Sen ledig (!!!) från plugg i hela tre dagar innan en ny kurs börjar. Människans livsvillkor. Verkar också intressant så det blir nog kul. Ännu roligare att vi inte verkar behöva köpa någon kurslitteratur. Woho. (:

; världens bästa.

Var i stallet igår hos finaste för första gången på flera veckor. Åh, vad jag saknat min pärla! Red ut i skogen och lät henne springa av sig lite. Sjukt kul tyckte hon och var aaspigg och stark. Hoppade lite över naturhinder också. Mys! Imorrn är jag ledig från jobbet och som avbrott på tentaplugget så ska jag ut och rida igen. Fast blir nog lite dressyr då också. Bara för det var så länge sen för mig. Spännande att se hur mkt muskler som försvunnit........... höh. Önskar jag hade mer tid för stallet.


; never mind, I'll find someone like you.

Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.


; rubrik.

Åh. Har sån lust att bara åka iväg och göra något spontant.

; 2012.

Glömt bort det här lite. Hoppas alla hade ett bra nyår iaf. Var hemma hos Anna och träffade även Johanna igen. Inte gjort sen i somras så det var mysigt. Dock var jag så trött att jag såg dubbelt. heh. Kryssning och uppe till 6 dagen innan tar lite på krafterna. Men jag hade trevligt. Både hos Anna och på kryssningen. Stackars Koxa var dock så stressad att hon inte kunde sitta still av alla höga ljud utanför fönstren. 
 
Meeen ja. Ingenting annat spännande har hänt. Har jobbat lite. Och bestämt mig för att börja fixa mina naglar hos Veronica igen. I alla fall under studietiden, sen får jag väl ta bort dom tills jag börjar jobba som sjuksköterska om det ska vara på det viset.